zondag 2 februari 2020

Sportief weekend voor Sven van Merode

Afgelopen weekend was volgepland met activiteiten. Zo was er op zaterdag avond het sportgala waarop ik tot sportman van 2019 werd benoemd. Zondag stond er een wedstrijd in het Belgische Gent op het programma ter voorbereiding op het NK.  

Titel sportman 2019
Afgelopen zaterdag 25 januari werden bij het sportgala in de Nieuwe Nobelaer sportman en sportvrouw bekend gemaakt. Ik was een van de genomineerde kandidaten voor de titel sportman. Die avond werd ik verkozen tot sportman 2019. Dit was de 3e titel na de eerdere titels in 2015 & 2017.

Gent
Afgelopen zondag was er een tweede test moment voor de aanloop na de seizoen opener 3 weken geleden. De wedstrijd vond plaats in Gent tijdens het Vlaams kampioenschap waar ik aan deel mocht nemen buiten mededinging. Hier verliep het niet helemaal volgens plan en kwam ik erachter dat oude gewoontes afleren lastiger is dan je denkt. Met een 2.01 meter sloot ik de wedstrijd af. Het was een wijze les want het is nu duidelijk waarop getraind moet worden om hoger te springen. Aankomende weken hard trainen en eraan werken om zo op het NK in topvorm te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten