zaterdag 26 september 2015

Bob Stuker award 2015 voor Sven van Merode


Tijdens de clubkampioenschappen van AV SPADO op 26 september 2015 werd de Bob Stuker Award voor de ‘junior van het jaar’ door Bob Stuker uitgereikt aan Sven van Merode.

Bij de uitreiking sprak Bob Stuker persoonlijk de volgende woorden tot Sven:

“Daar staat hij dan: Sven van Merode met de zojuist genoemde titel. Een verrassing? Nee!! De afgelopen 2 jaar heb je een enorme, haast onwaarschijnlijke progressie doorgemaakt als B- junior. Zo ongelofelijk, dat je het dit jaar zowel indoor (2.04m) als outdoor (2.07m) voor elkaar kreeg nationaal kampioen te worden én het nationaal record voor B- junioren op hoogspringen naar 2.10 meter te verbeteren. Een resultaat waarop jij en SPADO bijzonder trots op mogen zijn. Voor SPADO is dit een unicum!!

De keuzecommissie beoordeelt niet alleen op basis van cijfermatige resultaten, maar ook op persoonlijke eigenschappen zoals sportiviteit en voorbeeldfuncties zoals gedrevenheid, trainingsijver, omgaan met elkaar enzovoorts. Met als voorgangers Isa Videler, Guus Nijkamp, Stephan Huis in ’t Veld en Wislet de Hair, maak jij Sven, het eerste lustrum compleet voor deze huldiging. Wij feliciteren je van harte met je resultaten en gezien je nog heel jonge leeftijd hopen we op een nog glanzender toekomst.”