zondag 11 februari 2018

Startklaar voor het NK

Komend weekend is het Nederlands Kampioenschap indoor en mag Sven zijn titel gaan verdedigen. De laatste voorbereiding bij de internationale atletiek meeting in Gent (Belgiƫ) is met een resultaat van 2.15m een prima opsteker. Hij gaat dan ook vol zelfvertrouwen het NK tegemoet.

IFAM 2018 in Gent
Op 10 februari 2018 mocht Sven deelnemen aan de International Flanders Athletics Meeting (IFAM). Het deelnemersveld is van hoog niveau en vele toppers uit Nederland (o.a. Daphne Schippers) nemen hier o.a. aan deel als voorbereiding op het Nederlands Kampioenschap. In een veld van 15 internationale springers wist Sven met een sprong van 2.15m een 4e plaats te behalen achter een Japanner, Mexicaan en Pool. Zijn sprongen over 2.20m zagen erg goed uit en geven vertrouwen voor het komende NK.

Nederland kampioenschap indoor
De positieve ontwikkelingen van de afgelopen weken maakt dat Sven er volop zin in heeft om het NK te gaan springen. Techniek is op orde, blessures zijn er niet en met het zelfvertrouwen zit het ook goed. Het belooft wederom een spannende wedstrijd te worden. 


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten