zondag 31 januari 2016

WK limiet junioren met sprong over 2.16mSprong over 2.16m is WK limiet junioren en evenaring Nederlands record indoor voor junioren.

Wat een wedstrijd zeg. In het begin liep het totaal niet doordat ik mijn volledige aanloop niet kon neerzetten. Dus hebben we er maar het beste van gemaakt en een paar kleine aanpassingen gedaan in mijn aanloop. Maar wat een resultaat, een serie sprongen met onwijs veel ruimte en nergens twijfels bij het springen alles viel op zijn plek dankzij mijn trainer Adri Raaimakers.

De 2.16m is een evenaring van het Nederlands record indoor bij de junioren. Eveneens is het de limiet voor het WJK in Polen. Door de 2.16m sprong sta ik nu ook 3e van Europa in de klasse onder 20! Zo gaaf onwijs blij op naar het NK.
De uitslag is terug te vinden op de site van sportleadfacilities.nl