vrijdag 21 juni 2019

Sven van Merode springt hoger dan ooit

Sven sprong op donderdag 20 juni een nieuw persoonlijk record van 2.17m tijdens de hoogspring meeting in het Duitse Essen. Met deze sprong staat hij 9e op de allertijden lijst in Nederland bij de senioren mannen.

Een nieuw persoonlijk record
Afgelopen donderdag 20 juni sprong Sven van Merode de hoogspring meeting in Essen. Sven opende de wedstrijd met een 2.02m sprong die ruim over ging. De hoogte van 2.06m pakte hij ook gemakkelijk en won met deze sprong de wedstrijd. Maar Sven wilde meer en zette de lat op een hoogte van 2.12m in de 2e poging ging hij er ruim overheen. Dit gaf hem zo’n adrenaline kick dat hij de 2.17m gemakkelijk in de 1e poging behaalde. Hierna legde hij de lat op de 2.20m voor de limiet van het EK u23 te Zweden. Het zat er in maar helaas mocht het niet zo baten het bleef voor Sven bij een 2.17m. Hij was erg tevreden met zijn hoogte en er zit zeker meer in!

Afgelopen wedstrijden
Afgelopen weken heeft Sven niet stilgezeten want tijdens het pinksterweekend heeft hij te Tilburg bij de T-meeting een keurige 2.13m neergezet en daarmee de 1e plaats gepakt. 6 dagen later stond de competitie in de 1e divisie voor de Spado mannen op het programma. Na een 3e poging op 2.05m sprong Sven in de 1e poging over 2.10m en behaalde wederom de 1e plek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten